söndag 16 maj 2010

Hetaste resmålet.



Turkiet är på framfart. Svenskarna kommer att upptäcka nya coola orter att åka till i Turkiet och Istanbul kommer att få ett uppsving. Jag kommer att bli förvånad om detta inte sker. Vädret, maten och gästvänligheten är oslagbar. I senaste Chic kan man läsa om Kemer, Camyuya, Çesme och min favorit Bodrum. I senaste Femina om Istanbul.

4 kommentarer:

  1. Det är med blandade känslor jag läser det där.. Självklart vill jag att världen ska inse vilken pärla Turkiet är, men samtidigt vill jag inte att det ska bli fööör uppmärksammat..
    "Mitt, mitt, mitt..." (vårt) :)

    SvaraRadera
  2. Hej Lina!

    Efter 5 fantastiska och omvälvande dagar i Istanbul kan jag nu säga att jag läser din blogg från ett helt annat perspektiv, wow, vilken stad, vilket liv!!:D
    Jag hittar inte riktigt ord för upplevelsen, som en saga som jag tror har hänt, men samtidigt känns det så overkligt. Dofter, bilder, musik och ansikten snurrar runt i huvudet och jag försöker få saker och ting på plats.
    Det var förtjusning på alla plan, min turk var bara för bra för att vara sann! Nu sluddrar jag en massa,men är så överväldigad!:D
    Nu vet jag inte vad som händer, vilket är både frustrerande och alldeles underbart spännande!Hur känner du för staden nu när du fått lite distans? Med kärleken kvar där?:)

    SvaraRadera
  3. Hahaha! Vilken underbar kommentar Johanna! :) Och som gör mig väldigt glad. Visst är det något speciellt med Istanbul. Dessutom riktigt härligt att kärleken fanns där...

    Och din sista fråga är i nuläget helt omöjlig att svara på... jag är splittrad och förvirrad kan man säga.

    SvaraRadera
  4. Ja, efter fem dagar ær det svårt att sæga att det ær en stad jag skulle vilja bo i, men definitivt vilja åka till igen. Det var en mæktig upplevelse! Och samtidigt som jag ær øverlycklig øver min turk, så ær jag asførbannad, før jag har testat långdistans førhållande førr, som gått åt skogen, it aint my thing;) Haha..mår pest och pina øver tanken. Så ja, jag førstår att du ær splittrad och førvirrad med tanke på din situation. En dag i taget:)

    SvaraRadera