måndag 6 december 2010

Det är inte huvudsaken att ta ut sig. Huvudsaken är målet.

Ungefär så sa spinninginstruktör på Sats idag. Han är en klok man. En mening som kan passa in på mycket i livet. Och jisses vad skönt det var med lite svettig hårdträning. Träning är botmedlet mot de flesta krämpor och problem. Ni som inte håller med har helt enkelt aldrig tränat ordentligt. Måndagens spinninginstruktör brukar säga en hel del kloka saker. Men också en hel del galenskaper. Han är typen av person som går upp sju en lördagsmorgon för att springa i motvind och snöblandat regn. Och han peppar oss i salen genom att visualisera en uppförsbacke i Tour de France eller en löprunda i Pildammsparken. Själv visualiserar jag ett svettigt dansgolv på rivieran, i Bodrum eller på Ibiza. Där står jag och dansar mig riktigt svettig och andfådd. Lovar att intervallerna blir betydligt roligare så.

På detta svart qinoa med ugnsgratinerad brysselkål. Brysselkål är helt klart en underskattad grönsak. Serverad på ett typiskt singelvis, i knäet, på en filt, i soffan.

1 kommentar:

  1. Riktigt bra kommentar av din spinninginstruktör. Man behöver höra lite uppmuntrande ord när man tränar. Det saknar jag riktigt här i Istanbul - riktiga träningsställen. Visst finns det en del men de är riktigt dyra och är dessutom fyllt med bara killar.

    SvaraRadera