lördag 14 maj 2011

Dags att fira.

Det har inte gått att logga in på Blogger så idag kommer gårdagens inlägg...
Idag har jag jeans. Och påminns om hur besvärligt plagg det är. Svårt att få på, obekväma att sitta i och att få upp dragkedjan är svettigt värre. På bilden ovan sitter jag och Malin på Rosteriet och firar att vi är så himla bra. Något vi burit på en tid har nu äntligen blivit offentligt. Återkommer till det vid ett senare tillfälle. Och i anslutning till detta får nog dagens citat bli "Men vi deppar inte ihop för det".

När Malin skulle ta bilden på mig hade hon i vanlig ordning problem med att få med hela mig i bild. Mycket ben och armar som ska få plats liksom. Och just i dag har flera människor utbrustit "gud vad lång du är Lina". Får mig inte helt osökt att tänka på en absurd kommentar för många år sedan. Min dåvarande relation var i slutfasen och mannen jag köpt lägenhet med för ett par månader sedan utbrister i dörren till vår paradvåning på Gamla Väster "Sen är du ju för lång och det är så himla jobbigt att du är vegetarian". Tja, starka skäl till att göra slut.

3 kommentarer:

  1. Riktigt fin bild på dig. Och du är lång och snygg! Många som är avundsjuka på dig. Hade gärna varit lite längre! Kramar

    SvaraRadera
  2. Vad i himlans hela världen var det för idiot till karl du råkat hitta? Förresten gillar jag dina skor! =)

    SvaraRadera
  3. Han var faktiskt ingen idiot alls. Uttryckte sig bara väldigt plumpt och desperat...

    SvaraRadera