tisdag 24 maj 2011

Tvära kast.

Cyklade till jobbet i iskallt regn och blev på riktigt dåligt humör. Fick se EVA-bilagan i Sydsvenskan och blev på riktigt bra humör. Fin fin artikel med mig och Malin, om Lite Kalabalik. Har fastnat två gånger i ett dörrhandtag med koftarmen. Bara jag som kan lyckas med det. Och jobbat lite i motvind. Haft en mycket trevlig tjejlunch där vi diskuterade hur det kommer sig att så många män är så bra på att stänga av känslorna helt. Vart kommer det i från. Gener? Uppfostran? Ett intressant fenomen är det i alla fall.

4 kommentarer:

 1. Det gör jag ofta, ett arvsanlag? kram m-a

  SvaraRadera
 2. Riktigt bra artikel!:) Grattis! Den där diskussionen om män hade vi runt matbordet häromkvällen, vi konstaterade att mkt måste ha gått fel i uppfostran. Mor-son relationen. Hur låter det? ;)

  SvaraRadera
 3. Tack! :) Är själv mycket nöjd med artikeln.
  Jag tror också mycket på uppfostran (som även är dagis och vänner). Och pratar vi mor-son relation så är ju turkarnas relation till sin mor väldigt intressant....

  SvaraRadera
 4. Indeed. Kanske ska fördjupa mig i ämnet under forskningsmetodiken jag läser i nästa kurs;) Kan nog lyckas vinkla avhandlingen så det kan se ut som en Organisationslednings studie:)

  SvaraRadera