måndag 29 augusti 2011

Varning utfärdas.

Gå inte in i en affär, i detta fallet Zara, när PMS:en och höstdeppen hänger tungt. Framförallt inte om man tänker "inget kommer ändå att sitta snyggt". För skulle det sen visa sig att allt sitter precis hur bra som helst så blir man tvungen till att köpa allt. Och så måste man fira att allt man provade passade perfekt med en liten (eller ganska stor) väska. Resten av kvällen tillbringas sen bäst med en god Gruyère och tre episoder Sex & the City.

3 kommentarer:

  1. Riktigt fin klänning! Hoppas det var den du köpte ;)

    SvaraRadera
  2. Hej Lina!
    Tack för en superblogg!

    Jag älskar lite kalablik-armbanden & är sugen på att köpa ett, har bara en fråga ang storlekarna..armbanden ser väldigt små ut..töjer dem sig eller ska de sitta väldigt tight på handleden?

    Mvh Lina

    SvaraRadera
  3. Elisabet, klänningen hade jag redan på mig. Innan jag Maraton-shoppade. :)

    Lina! Hej och kul att du gillar min blogg och ännu roligare att du gillar Lite Kalabaliks armband. Armbanden med tvinnat tyg är ca 18 cm. Men eftersom de är handgjorda skiftar de i längd. Det töjer sig en aning efter att man använt det ett tag. Vissa gillar när det sitter tajt mot handleden (det gör jag personligen) medan andra gillar när det trillar ner mot handen. Det är en smaksak!

    SvaraRadera