måndag 26 september 2011

Början som var slutet.

I lördags inhandlade jag ett gäng färska fikon och granatäpple på torget. Något som starkt påminner mig om en väldigt bra, fin och på många sätt underbar höst för två år sedan. Hösten jag flyttade till Istanbul och lärde känna en stad som jag sedan dess har längtat tillbaka till. Stora delar av hösten var det dessutom 20 grader varm och jag fikade mig runt stan, försökte lära mig turkiska, drack flaskvis med fredagsvin och åt mängder med meze. Hösten jag trodde skulle vara början på något som istället visade sig vara slutet. Men jag tänker ofta på hur enormt mycket jag fick ut av den tiden. Idag sprang jag dessutom över dessa bilder av en slump och fick ett stort hugg i magen av längtan.

5 kommentarer:

 1. ville bara skriva ett tack, för att din blogg är så fin!
  kommer inte ens ihåg hur jag hamnade här, men nu tittar jag in varje dag. och inte visste jag från början att du ligger bakom Lite Kalabalik. ÄLSKAR Lite Kalabalik! när jag inte är mammaledig längre kanske jag till och med har råd att köpa mig ett armband?

  hur som, tack igen, för härlig läsning!

  SvaraRadera
 2. Fina Istanbulbilder!! När ska vi åka dit???

  SvaraRadera
 3. Ååh, jag fick också en klump i magen av att se dom bilderna.. Fy vad tungt det känns ibland.

  SvaraRadera
 4. Hej Linda! Tack själv! Kommentarer som denna blir man ju bara helt överlycklig av. Och klart du ska köpa dig ett Lite Kalabalik efter mammaledigheten, låter som en bra plan tycker jag! :)

  @Birthe, kanske skulle köra en charter med alla vänner som vill till Istanbul. Eller så hänger du på nästa gång jag åker dit i business. Tror det är sista helgen i nov, eller första i dec. Eh?!

  @Miki, men du jag åker ju dit i nov/dec hänger du med då? Jag kan ju inte åka dit utan dig liksom.

  SvaraRadera
 5. Jättefina Istanbulbilder!

  SvaraRadera