tisdag 18 oktober 2011

For a good cause.

Har hostat mig igenom dagen. Blir tokig. Man får liksom ont i hela kroppen av att krampa i attacker. Ska ta mig i säng och försöka sova utan att vakna av en attack. Sen har jag inte riktigt vilat bort min kära förkylning den senaste tiden. Men det har varit för ett väldigt gott ändamål. Läs mer om det här.

6 kommentarer:

 1. Det är ju fantabulous !
  Wow!!!!!
  Duktiga ni.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag är också sjuk, så krya på oss båda! Jobbar från sängen med en kopp te och likadana hostattacker som du beskriver.. Magrutorna lär förvisso se rätt schysta ut när detta är över :)

  Och angående Lite Kalabalik, jag har sagt det förr och säger det igen.. WOW! Vilken grej ni har åstadkommit, och det blir bara större och bättre. Fan så stolt jag är!

  SvaraRadera
 3. Imponerade, verkligen starkt jobbat. Hoppas de säljs redan nästa helg, för da är jag hemma i Sthlm och kan sla till :)

  SvaraRadera
 4. Vad kul, stort grattis till framgångarna med Lite Kalabalik! Jag är imponerad av er! Följer både din och Elisabets blogg med nöje.

  Krya på dig!
  Hälsn Julia B

  SvaraRadera
 5. Men Lina den där länken funkar ju inte!

  SvaraRadera
 6. Hej Stina! Det är för att det länkar till ett blogginlägg som har försvunnit i och med att vi gjort om vår hemsida... Hoppas få styr på detta under veckan.

  SvaraRadera