måndag 17 oktober 2011

Just nu behöver jag.

Ibland önskar jag att jag hade pojkvän. Just nu gör jag det. Jag behöver hjälp med tvätten, har bommat min tvättid tre gånger nu för att jag varit tvungen att jobba. Har passerat fultrosorna i urtvättad bomull och är inne på snyggtrosorna som är vansinnigt obekväma. Man kan be sina vänner om det mesta, men kanske inte just att tvätta. En pojkvän däremot han hade man kunnat be om tvätthjälp. Han hade även kunnat köpa med sig lite mjölk och bröd till min lägenhet. Och lagat middag till mig.

3 kommentarer:

 1. En mamma kan väl ställa upp på det där? Är säker på att en kompis också gör det om det krisar.
  Förresten, är det Lite Britannia (eller vad det heter) på armen? Velar i valet av armband. Kan inte bestämma mig alls faktiskt. Får väl önska mig hela paletten!

  SvaraRadera
 2. Hej Jenny! Stämmer att det är Lite Britannia. Mörkblå sten med mullvadsfärgat band och en liten röd pärla! Jag är glad att jag har tillgång till hela lagret, annars hade jag också haft svårt för att bestämma mig. :)

  Mamma är ett alternativ, men då får det verkligen krisa. Hon skulle bli mäkta förvånad om jag kom med tåget/bussen och hade med mig tre resväskor smutstvätt...

  SvaraRadera
 3. Oh gud, jag ber så mycket om ursäkt Linda. Fick en muntlig tillrättavisning av min kollega som uppenbarligen korrläser mina kommentarer... Linda heter du inget annat. Och jag brukar läsa din blogg. Så jag vet mycket väl att du heter Linda.

  SvaraRadera