torsdag 20 oktober 2011

Min bransch.

Jag älskar mitt jobb. Och jag slås ofta över vilken lyx det är att jobba med något som jag fortfarande efter tio-tolv år tycker är lika roligt som jag tyckte den dagen jag började jobba. Om inte roligare. Men det hindrar mig inte från att tycka att det är en himla konstig bransch. Den är inskränkt och det saknas ofta ödmjukhet och självdistans. Min pappa är mekaniker, min mamma är undersköterska, min svägerska socialsekreterare och min bror är polis. Brukar tänka på det ibland för att få lite verklighetsförankring.

7 kommentarer:

 1. Hej! Gillar din blogg men är inte i din bransch. Tycker om att läsa dina åsikter o tankar, håller med ibland tycker annorlunda andra gånger. Tror att människor blir så mycket intressantare när det just märks spår från andra erfarenheter än bara just det de gör här och nu. Många tänker men väldigt många tänker mest på sig och sina närmaste. Ju fler olika kretsar ju mer/större olikheter OCH likheter borde det bli. Lite som barbapappacirklarna i sannolikhetsläran.
  Nåja klart man gillar olikheter när man själv väljer det.
  Tack för att du delar med dig i din blogg. Du berikar!
  /M

  SvaraRadera
 2. Tack själv! Och jag håller verkligen med (trots att jag inte har en aning om vad barbapappacirklarna i sannolikhetsläran är....

  SvaraRadera
 3. Jag håller med, om att du gör en himla bra blogg och att det är en konstig bransch och om barbapappacirklarna som jag egentligen inte heller vet vad de är, men tänkte glida in på ett annat spår: Vart söker man jobbet? :)
  Trevlig fredag!

  SvaraRadera
 4. Hej Hanna! Jobbet på bilden ovan söker du på Guts & Glory i Malmö.
  Lycka till. :)

  SvaraRadera
 5. Hej Lina!
  Det är ca 13 år sedan jag jobbade som undersköterska!
  I dag jobbar som Personaladministratör.
  kram mamma

  SvaraRadera
 6. :) Haha, mamma det har jag såklart koll på. Men det blev en mer slagkraftig text om jag skrev undersköterska. :) Kram!

  SvaraRadera
 7. Ok, jag förstår! kram

  SvaraRadera