måndag 7 maj 2012

Bröllop den finaste fest man kan bli bjuden på.

Och som hon strålade bruden. Och såklart började jag gråta i samma stund jag såg henne stråla. En solig lördag med män i högtidsuniform och sablar, skånsk söderslätt med blommande rapsfält, bästa bordssällskapet, dans hela kvällen i höga klackar, frisörgjord frisyr som höll i två dygn och så blev jag utnämd till festens "festmakare" (pris; i oktober ska jag anordna oktoberfest för brudparet). Och så var jag enda singeln på en fest. Och med det så kan man nu slå fast att det officiellt är slut på singelmän. Så måste det vara. Säg till om ni känner någon.

6 kommentarer:

 1. Sjuuukt tråkigt att d inte fanns några singlar där! Vad är det flr ett samhälle vi lever i egentligen?!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha! Ett parsamhälle kanske? :)

   Radera
 2. vilken fin håruppsättning! Tror jag ska spara som inspiration till nästa bröllop jag går på :)
  Vad är det för klänning? Hade velat se helfigur! men... är den röd?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är den! Och min frisörska sydde fast hårslingorna i knuten. Tror det är det som är knepet. :)
   Det är denna klänningen: http://collection.filippa-k.com/s12/woman/dresses/crepe-pleat-dress fast min är i någonslags ceriserosa och från förra säsongen!

   Radera
 3. Ja att känna sig som sista/eviga singeln känner jag igen. Fast det slutade jag med för ett tag sedan och på mitt o mannens bröllop bjöd vi blandade gäster och dansade till 7 på morgonkvisten. Finstämt&kravall passande nog... Apropå söka kärleken: Allt har sin tid men det tyckte jag inte förr. Tänk om jag vetat att han fanns. Skönt att vara sig själv MED någon annan. Fint! Behåll hoppet och sådär hälsosam mängd stolthet!
  Tror inte på att fixa ihop folk. Tror på att alla behöver möta folk genom hela livet (och hålla sig till den valda så länge som möjligt). Kul att blanda folk och inkludera mer än exkludera.
  Så snygg&smart du är!
  /Emm

  SvaraRadera