måndag 14 maj 2012

Tänka sig.

Jag kan kliva upp på morgonen. Klä på mig. Och sen alltid hitta ett armband som matchar något jag har på mig. Tänka sig vilken grej. Idag blev det två nyheter på handleden och Lite Bonbon. Annars har dagen innehållit stresshuvudvärk och en lång power walk med en vän.

7 kommentarer:

 1. Jamen visst. EORI nummmer. Tjena hej. Export hit och dit. :)
  Måste bara fråga - när ni skickar till Norge, hur skickar ni dem då? Vilken blankett använder ni hos Posten för att skicka? Så att ni kan bifoga den i bokföringen? Inte bara den gröna lappen va? För denfår man väl inget kvitto på?

  Du hör ju vilken novis jag är.
  Inom EU får man väl skicka utan EORI nummer? Förstod jag det som?

  KRAM! u.

  SvaraRadera
  Svar
  1. När vi skickar till Norge använder vi en tulldeklaration. Men du får ju ett kvitto av posten med som du kan ge till revisionen. :)
   Precis, inom Eu är det tullfritt.

   Visst är byxorna underbara! Och nyheterna kommer upp under nästa vecka, så fort vi fotograferat och fotograferat... Halsband har vi haft ett tag, men än så länge inte med vår Lite Kalabalik sten. Vi har inte hittat en design som funkar både produktionsmässigt och är snygg!

   Lycka till med tullen. :)

   Radera
 2. Och så skulle jag ju säga att jag älskar din byxor!!
  (och är nyfiken på nyheterna ... )
  Såg BTW att ni gör halsband nu också - med eran lite kalabalik sten?

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Brukar följa din blogg och blev nyfiken på Istanbul som du skriver mycket hjärtligt om. Så nu har jag och min bästa vän bokat en resa dit. Undrar om du har tid och lust att tipsa om några "måsten" ställe och några smultronställe? Tack på förahnd! /Jill

  SvaraRadera
  Svar
  1. Underbart att ni beställt en resa till Istanbul! Och klart jag har en massa tips. :) Som kommentaren nedan skriver så kan du kolla in etiketten Istanbul till höger där jag samlat de senaste inläggen om Istanbul. Men skicka gärna din mail till: lina.andersson.mail@gmail.com så skickar jag dig lite fler tips.

   //L

   Radera
 4. Anonym: du kan kolla etiketterna till höger, -där finns "Istanbul"

  SvaraRadera