tisdag 30 oktober 2012

En helt vanlig tisdag.

En butikskampanj ska finslipas tillsammans med bästa kollegerna, en försummad inbox ska gås igenom, det viktigaste mailet ska besvaras ("Japp han är en player, alla tecken pekar på det."), ett stort gäng SOS armband ska packas och skickas till kloka kunder, lite ekonomi på det, ett par illustrationsskisser ska godkännas och den insiktsfulla illustratören konstaterar "Det enklaste är alltid det svåraste. I livet." Sen ännu mer jobb och klockan är senkväll.

3 kommentarer:

 1. Hej! Tänkte vara fräck och ställa en fråga. Din blogg har nämligen gjort att jag bara är tvungen att åka till Istanbul. Har fått en massa tips om mat (men tar givetvis tacksamt emot fler!) men hittar inga inlägg om bra hotell? Ytterst tacksam för tips!! Och du, tack för en superfin blogg./Nina

  SvaraRadera
 2. Hej Nina! Underbart! :)
  När man letar boende i Istanbul tror jag man hittar mest och även billigast i gamla staden "Sultanahmet" men där rekommenderar jag er inte att bo. Det är väldigt turistigt, trist och inte "riktiga Istanbul".
  Om ni söker hotell på Hotels.com rekommenderar jag er att klicka i området "Beyoglu - Taksim". Det är centrum centrum och absolut bäst att bo. Man kan hitta billigt boende här.

  Bland annat har jag bott på dessa hotell, bra och på mycket bra adress:
  sv.hotels.com/ho385340/city-apart-istanbul-istanbul-turkiet/
  sv.hotels.com/ho269625/vardar-palace-hotel-special-class-istanbul-turkiet/

  Trevlig resa!
  //L

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack för svaret! Då letar jag vidare. Ha en fin helg!/Nina

   Radera