måndag 8 oktober 2012

Hur man äter sig genom en helg i Istanbul.



Meze, fisk och rakı. Eggs Benedict och turkfrulle. Meze och fisk vid vattnet. Sushi och drink med utsikt över minareterna. Hemgjord müsli och turkfrulle. Köfte och turkisk husman. Vin och solnedgång. Redan-glömt-dålig-mat med utsikt. Drink på Bird. Granola, french toast och chunky banana pancake. Lemonad i stekande sol. Picklade grönsaker i plastmugg. Fisk i bröd under Galata Bridge.

4 kommentarer:

  1. Stopp stopp stopp. Är det ett armband eller en klocka du har och om det är ett armband säg att det är nytt i kollektionen?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Oh yes! :D En av ett gäng finfina nyheter som kommer upp inom kort på sajten.

      Radera
  2. Men vad det ser gott ut. Istanbul har, tack vare dig, seglat högt upp på vår weekend lista. O då vet du vem jag kommer be om en lång lista på tips va?

    SvaraRadera