onsdag 5 december 2012

Knappast vuxen.

Har svårt att känna mig vuxen på riktigt. Utan bil, hus och barn känns det som man leker vuxen liksom.  Trots att man fyller 35 nästa år. Men efter mindre undersökning i bekantskapskretsen visar det sig att vänner med barn, hus och bil fortfarande inte känner sig vuxna. Ungefär detta har varit dagens fundering.

3 kommentarer:

  1. Jag har börjat inse att det är precis så. Jag kan leka hur vuxen jag vill med bil och utbildning och jobb och övertid men känner jag efter är jag inte ens i närheten av att vara vuxen.

    SvaraRadera
  2. Hehe, man blir nog aldrig vuxen. Jag kan känna mig vuxen över småsaker, som när jag använder tandtråd typ. Men jag tror det är en bra känsla, att inte känna sig så vuxen ;)

    SvaraRadera
  3. Något av det mest underbara i den här lilla vuxenskapsdebatten (jag tror för övrigt aldrig att jag kommer att känna mig vuxen, trots att jag har både bil, tillsvidareanställning och är bonusmamma...) är ju nyckelringen. För mig är den något av en symbol för att vara så ovuxen det går, sisådär tio år och få sin första hemnyckel - på just en sån nyckelring.

    SvaraRadera