tisdag 29 januari 2013

Livet är orättvist.

Pojkvännen ligger däckad i matförgiftning. Hopkrupen i fosterställning. Det är då man säger "du, så mår jag en dag VARJE månad". Eller så cyklar man och handlar magsnäll mat och ett paket glasspinnar.

5 kommentarer:

 1. Tråkigt att höra men samma här. Det verkar härja över hela Malmö.

  Jag hittade din blogg via Google "studera turkiska i Istanbul". Tanken är att jag ska dit om exakt 1 år, kan inte tidigare pga jobbet. Men jag ska dit v8 i hela 8 dagar LÄNGTAR. Jag har 3 turist böcker som jag har läst men bästa tips kommer från någon som har varit där.

  Tacksam för allt du har att komma med. Du kan bara skriva namn så kan jag googla upp adress.Tack ännu en gång. Krya på er!/Mercy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Mercy!
   Härligt att du ska till Istanbul! Klicka på "Istanbul" i etiketter ute till höger här i bloggen. Där har jag samlat massa tips och bra restauranger. När du är där i åtta dagar så se till att beta av stadsdelarna; Cihangir (second hand, cafeer), Istiklal (stora gågatan som löper fr Taksim), Tünnel (bästa barområdet på kvällen), Galata (massa små designbutiker), Nişantaşı (lite mer fancy), Eminönu (alla turistgrejerna och basarerna) Bebek, Arnavutkoy och Ortaköy (promenera mellan stadsdelarna längst havet och fika i Ortaköy).

   Och missa inte att promenera över Galata bridge i solnedgång! :)

   Ha så mysigt!
   //Lina

   Radera
  2. Tack snälla för alla tips!

   Radera
 2. Man cyklar. Även om det tar emot för man vill vara självständig och jämlik och whateverwhatnot. Men att cykla är att våga vara nära. Och man vill ju själv att någon ska cykla åt en när man är sårbar.

  SvaraRadera