tisdag 22 januari 2013

"Redo för sexrätters inkl viner ikväll?"

Ett sådant sms kan man få en måndagseftermiddag om man har en krogkritiker som kompis. Jag gjorde mig snabbt redo sen åts det Skrei (typ torsk) hela kvällen lång. Torkad, rökt, rå, granbakad, som korv och till slut glass med sjögrässmak. Till detta naturviner serverade av NOMAs sommelier. Allt tillagat av Malmös nya förträffliga restaurang B.A.R. Känslan skulle vara 1900-tal. Hade kunnat fungera om det inte vore för de två skärmarna som en PR-byrå hade satt upp med reklambilder på norsk Skrei.

2 kommentarer:

  1. Hej

    Vi var också där, det är jag som bakade fiskbullen. Bara nyfiken över vad du personligen tyckte om den?

    Mvh
    Carmelo

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Carmelo! Gissar att du menar "korven"? God och fin i smaken men jag fick bara en halv känsla av den rätten eftersom jag inte åt oxssvansen (demiveg...). Gissar att den kom mer till sin rätt om man fick en helhetskänsla. Hälsningar, Lina

      Radera