måndag 21 januari 2013

Uthållighet.

Inte kan det väl ta så lång tid att rulla några vårrullar och slänga ihop en soppa. Men jodå. Alldeles förmånga timmar senare var den vietnamesiska middagen klar. Och inte är det speciellt snacksvänlig mat. Ingen parmesan man kan gnaga på medan pastan kokar. ("Seawide snacks", torkat salt sjögräs mättar inte heller). Men herregud så gott det blev.

3 kommentarer:

  1. Recept!!
    Ser sjukt gott ut.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Helt och hållet improvisation! :)
      Soppa: buljong, fisksås, ostronsås, citrongräs, ingefära, grön curry, chili, tunna stavar av morötter, salladslök, torkad asiensvamp, böngroddar, färsk koriander och glasnudlar.
      Vårrullar: räkor, morötter, salladslök, böngroddar som viras in i rispapper och doppas i ngn god sås (min var på vitlök, chili och fisksås).
      Skulle säga testa och googla dig fram till bästa receptet! Lycka till! :)

      Radera