måndag 18 februari 2013

Fem måsten i Warszawa.

Fick se solen högst där uppe ovanför molnen, annars har det varit galet grått. Och iskalla vindar. Men som skön kontrast så har det varit desto mer galet varmt och inbjudande inomhus. En weekend i Warszawa måste innehålla fika i gamla stan, varm öl i Praga, middag på slottet Qchnia Artystyczna, övernattning på Hotel Bristol och absolut polska piroger. Och så blir det suddiga bilder när man är helt avslappnad och varm i kroppen efter mysigt hotellrumshäng och varma bad.

6 kommentarer:

 1. Jag sitter och kollar resor i slutet av maj / början av Juni. Funderar på Bodrum och om det blir det så hoppas jag få jätte, jättemånga tips av dig. Om man ska dit. Var tycker du att man ska bo då?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men jaa! Har de bästa tipsen. Framförallt när det gäller maten. Såklart. :)
   Har ett mail som jag kan skicka dig så får du lite vägledning i vart som är bäst att bo. Jag har bott i hus, en bit utanför. Då måste man ha bil. Och så har jag bott på charter-hotell i Bitez, ingen ort man stannar på kvällen men enkla Dolmus (bussar) som tar en in till stan.

   Radera
  2. Du får jättegärna skicka det mailat. emma@hemnet.se
   Jag kollae faktiskt om man skulle åka med Ving. Det kändes så smidigt på något sätt. Men samtidigt ocharmigt!;))

   Taaaaaack!

   Radera
 2. Hej! Jag ska med ett par vänner (7st) åka iväg på en resa till Warsawa 18-20 april. De vet inte om vart vi ska åka och jag anordnar allt. Vad får vi INTE missa? Vi är alla 29-30 och är öppna för det mest. Gärna udda idéer.
  Tack så mycket! martin.norberg@outlook.com

  SvaraRadera
 3. Hej! Jag ska med ett par vänner (7st) åka iväg på en resa till Warsawa 18-20 april. De vet inte om vart vi ska åka och jag anordnar allt. Vad får vi INTE missa? Vi är alla 29-30 och är öppna för det mest. Gärna udda idéer.
  Tack så mycket!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Maila mig på lina.andersson.mail@gmail.com så skickar jag listan med tips vi samlade på oss innan vi åkte!

   //L

   Radera