torsdag 9 januari 2014

Sjuttioelva nyanser av grått.


Om man tittar ut. Som jag längtar efter ljuset. Annars har det varit en skön vecka. Har fått till balansen, äntligen träningsvärk, har läst de första hundra sidorna i en framtida bästsäljare, haft mitt första utvecklingssamtal som arbetsgivare och så har kvällarna gått åt till att få till en ny blogg. Och de där kvällarna är helt klart för korta när man försjunker i färgkombinationer och utseende på header. För att inte prata om vad Pinterest gör med en.

Och bilderna har absolut inget med inlägget att göra. Men just nu känns miljön runt mig lite väl grå och oinspirerad så istället blir det frulle i Paris och ett par skyltar i London .

5 kommentarer:

 1. Pinterest - botemedlet för det mesta även här, mörker, tristess eller bara inspirationsbrist kan man kompensera med bara ett klick. Perfekt ju! Trevlig helg /Hanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur! Galet vilken grej. Fattar inte hur man gjorde innan internet.

   Ha de gott,
   Lina

   Radera
 2. Pinterest - mitt nya knark!

  SvaraRadera
 3. That it makes a lot of money tells you prada handbags nothing more than there is an audience for this kind of. stuff. There are audiences for MANY things that are hardly worthy rolex replica of defense or celebration.

  SvaraRadera