lördag 26 november 2011

Min dator jublar!

Har börjat helgen med träning. Spinning fredag och spinning/core på lördagsförmiddagen. Det känns, men det känns bra. Är enormt stel efter allt stillasittande så efter ett spinning-pass är det inte benen jag känner utan axlarna, säger en del. När jag kom ut från SATS drogs jag av en osynlig kraft in i butiken bredvid. Kom därifrån med livsnödvändiga prylar, som doftljus, julklapp, julgranspynt och sist men inte mins ett nytt fodral till min älskade. Till halva priset. Herrejisses vilket flyt. En snabb vända på HM för att köpa handledsvärmare och där hängde en paljett kjol, exakt en sådan jag letat efter ett tag. Nu, ny energi för att julstäda lägenheten.

4 kommentarer:

 1. HEJ! Jättefin blogg! Måste bara fråga, vad är det för ras på hunden man skymtar i 2 av dina inlägg, ser ut att va helt underbar! (funderar på att köpa en hund till mina föräldrar :) mvh Malin

  SvaraRadera
 2. hej Lina!

  Visst är den fin. Jag har pap börs, kalender samt laptop cover, iphone fordral. Älskar pap.

  Hoppas helgen blir toppen

  Kram Madde

  SvaraRadera
 3. Det är så fint fodralet.
  Jag älskar naturfärgat skinn! Älskar't !

  Ser fram emot bild på paljetten ...

  Kramkramkram

  SvaraRadera
 4. Anonym: Det är två olika hundar, den ena en blandras med bland annat tax i... jättesöt. :) Den andra, den man ser mer tydligt vet jag inte, men jag kan ta reda på det! Fantastisk present till föräldrarna! :)

  Madde: Sa du mobilfodral?! Hmmm... Ja deras produkter är helt underbara! Kram!

  Ulrika: Den kommer. :) Kram!

  SvaraRadera