tisdag 1 februari 2011

Hets.

Nu är det sådär hetsigt igen. Allt ska vara klart i morgon och jobben hopar sig. Till på köpet är två kolleger på semester och en sjuk. Känns som det får bli en kväll med jobb. Och jag som tänkt komma igång med träningen efter två veckors uppbokade kvällar och förkyld hals. Och som lök på laxen fick jag precis ett mms från Miki, som är i London, på en ishink och en flarra vitt. Tror jag gör som förbandet från i fredags uppmanade alla som jobbar med något kreativt. Gå och dö. 

Annars fyllde jag min gårdag med sköna Istanbul-tips som skickades vidare till min granne som är på väg till Istanbul med sin 60-åriga mamma. Mycket bra att hämta in tips på restauranger från Aras, han har full koll på allt från små köfte-hak till flådiga japanska restauranger vid vattnet. Vi hann också med att avhandla det politiska läget i Turkiet. Som Aras uttryckte det "the religious idiots" fortsätter få mark och stifta nya lagar. Senast en ny lag som förbjuder alla under 24 att gå på konserter och ställen med alkohol. Enormt tråkigt att ett land med så många möjligheter och växande ekonomi samtidigt ska ta flera steg bakåt i tiden.

8 kommentarer:

 1. Om du saknar en Vsignpenna - så vet jag en som har en. Har länge undrat varifrån jag fått den pennan. Visste att det inte var min men hade inte en aning om det var din föräns jag såg bilden på din blogg :-P Sorry! Och både Aras och du har rätt i det ni säger tyvärr! Kramar

  SvaraRadera
 2. Haha! Jättekul! jag klagar jämt på att exakt alla mina Signpenpennor försvinner, helatiden. Som i ett svart hål. Nu vet jag vart en av dem har tagit vägen. :)

  SvaraRadera
 3. Är folk under 24 inte tillåtna att gå ut och dricka? Det verkar ju helt sjukt..

  Charlotte har ju också flyttat tillbaka till London nu, så du har dubbla anledningar att komma i vår.. ;)

  SvaraRadera
 4. Japp, det är helt sjukt. Hoppas de inte får röster vid nästa val.

  Och först nu fattade jag att det är Charlotte som i min Istanbul-Charlotte!!! Oj vad jag hade velat vara på plats med er (fast då hade också vinkonsumtionen höjts avsevärt...)

  SvaraRadera
 5. Har en vän från Istanbul som pluggar här i Wien och hon berättar samma sak, helt absurt ju.

  PS: du har en väldigt fin blogg, beundrar dina headers, både här och på Istanbul-bloggen.

  SvaraRadera
 6. En liten rättelse... 18-årsgränsen gäller fortfarande för att köpa/konsumera alkohol. 24 år är det vid sportevenemang o andra sociala evenemang. Arrangörer får inte sälja till de under 24. I praktiken gissar jag att det blir alkoholfria konserter. Men på restauranger o barer gäller 18 år.
  Men måste hålla med Aras kommentar ang. religious idiots!

  SvaraRadera
 7. Ah! Tack för korrigeringen Monika!

  SvaraRadera